Conference League

Λιούμπιτσιτς: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς»

Την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, όπου αγωνίστηκε ως βασικός, σχολίασε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Λιβάι Γκαρσία.

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, μετά τη νίκη της «Ένωσης» με 4-3 επί της Ίντερ Ντ΄Εσκάλδες μέσα στην OPAP Arena.

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα του «Δικεφάλου», ενώ μίλησε και για την πρώτη του φετινή εμφάνιση ως βασικός και τη συνεργασία του με τον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης άσος
Για την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: «Αρχίσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα θέλαμε, σκοράραμε τρία γκολ. Φτάσαμε στο 4-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε, έξι αλλά δεν έγινε. Κάναμε δύο λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα λάθη σου πληρώνεις. Αν αρχίσουμε στον επαναληπτικό σαν το πρώτο μέρος πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αγώνας σε συνθετικό χλοοτάπητα αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη φανέλα βασικού: «Κάθε παίκτης έρχεται για ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτό. Όλοι οι νέοι παίκτες που έρχονται, κι εγώ, θα παλέψουμε για μια φανέλα βασικού. Εγώ ξέρω ότι θα δώσω τη μάχη μου για να πάρω τη φανέλα βασικού αλλά φυσικά η τελική επιλογή του προπονητή».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξα σήμερα, στο 10 ή στο 8 box to box. Όταν είμαι κοντά στον Λιβάι να βρίσκομαι στο σωστό σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x